Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi, speaking here Batrisyia Damia. Welcome to My Paris Town. My land is my words. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Own Link.
No Harsh words allowed here.
Any excuse kat sini.
Click 'Go' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


sumthing..

assalamualaikum..
it's been a long time tak update blog.. setiap kali on laptop memang ade niat nak taip-taip kat sini.. tapi tak ada idea nak share apa.. sepanjang tak update ni macam-macam berlaku.. bila tak luahkan kat mana-mana memang susah kan?? so,, now I know Allah bagi ujian dan akal untuk menangani sesuatu itu.. terpulang bagi seseorang itu untuk solve kan macam mana sekali pun.. orang cakap senang untuk hidup dengan tiga kata "HAPPY GO LUCKY" tapi sebenar nya bagi saya susah sangat nak dapat kan kebenaran perkataan tu dalam hidup tanpa perjuangan.. PERJUANGAN?? alamakkkk aiiii,, ni dah teruk sangat dah ni tak pandai nak post entry sebab dah lama biarkan blog ni kosong.. sampai masuk bab-bab perjuangan bagai.. haha tapi ade betul jugakkan?

so, sekarang saya nak share sikit pasal apa yang banyak mengganggu saya tahun ni,, manja kannn? hehe
kini pada saya sebuah persahabatan itu begitu susah untuk dibina.. walaupun kita cakap "aku dah kenal kau lama" tapi tak bermakna kita betul-betul kenal dia.. it's really hard to say anything when someone told us that they don't make us more than a "friend"..sedangkan kita mati-mati ingatkan dia lah yang ada time kita susah,, time kita senang apatah lagi.. tapi ternyata mimpi jer.. haha..ingatkan ade lah jugak perkataan BEST kat depan FRIEND tu.. aduhaii bertepuk sebelah tangan betul... erm,, nevermind lah kan nanti-nanti ade jugak lah tu orang nya.. hehe ( mengharap tanpa diduga hati kali ni )

now, I should go on with this word ♡
XOXO damyele