Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi, speaking here Batrisyia Damia. Welcome to My Paris Town. My land is my words. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Own Link.
No Harsh words allowed here.
Any excuse kat sini.
Click 'Go' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


BigBang!

Assalamualaikum..
hye peeps ツ
b0om tak Dee punyer title kali ney??
LOL 
hehe.. sebenaq nya bukan nya apa punnn..
mai sini nak habaq maii.. 
~dah keluaq dah dialog kedah nya~ 
haha..

why ,, why ,,why n' why ??
kenapa ,, kenapa ,, kenapa dan kenapa ??
hopssss 
here it is !

THIS IS MY DESKTOP BACKGROUND OF MY APPLE PIE ツ
~laptop ofcourse~

hehe.. cantik takkk??
ade takk yang gile-gile tengok gambar ni ??
 duhhhh,, 
mesti ade jer kannn bagi sape-sape yang minat K-pop tuu..
kalau nak boleh jer.. 
tapi jangan lupe tau kredits untuk Dee balik.,.,

hehe.. banyak intro kat atas...
so now, nak dijadikan cerita.. 
as uolls know, laptop Dee ney kan 24 hours ON,. 
so, memang tak pernah OFF..
tapi tuan dia,, half day OFF.. 
haha.. tak der laa half day..
quarter kot.. haha.. 
anak dara musim cuti lah katakan.. 
cheese !
as uolls know yang tak tahan tuh... ceyhh, sejak bile pulak kau penah bagitahu Dee.. lawak bodoh betul kau ney.. haiiiish

erm,, bila Dee bangun pagi-pagi..
mesti akan check out my BigBang Faces dulu.. 
tengok dekstop pun jadi lahh,,,
one day, it could be real hapee.. kannn?
huhu.. Dee pun hentah bile lah start minat BigBang ney..
kawan-kawan kat sekolah tu memang ade jer yang minat K-pop..
yang paling tak tahan dorang siap ade keychain K-pop kat tafsir tuh.. 
fuhlamakkk kann?
memang dahsyat..
bukan tu ajerr macam-macam lagi lah yang pasal K-pop tu..
tapi Dee tak suke K-pop mase tu,, 
Sory lah wey, aku tak layan K-pop.. Beliebers tu baru aku join,, haha jangan disappointed lah sangat dengan kata-kata punjangga aku ney.. kau orang doa-doakan lah aku minat K-pop someday.. haha,.,

nahh kauu,, sekali doa dorang termakbul..
baru nak pengsan.. haha
pape lah kau Dee..
so, bercakap pasal BigBang..
lagu-lagu dorang semua nya fine ann?
best laa.. sebab semua boleh layann..
lagu BLUE tu memang best giler,,
try nak cover with piano someday...
oke jugak music dia.. 
boleh tahan senang jugak nak follow..

Dee paling minat T.O.P..
macho happee kannn?
mata dia yang paling tak tahan tuh..
mengancam giler doe..
he's just make me melt habiiss bile time main mata..
aduhhh...
I FALL IN LOVE WITH HIS EYE !
DOOM BOOM my heart beating again because of him !
perghhhh english aku untuk T.O.P
haha..

how is it?? cair tak??
hehe..
cam biase laa kredits kalau nak
cheese !

dats all kot..
DAAAAAAAAAA ツ