Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi, speaking here Batrisyia Damia. Welcome to My Paris Town. My land is my words. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Own Link.
No Harsh words allowed here.
Any excuse kat sini.
Click 'Go' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


New Year!

sorry korg.. sbb lmbat wish new year.. hehe
btw,, aku smbut taon baru kat TAIPING..
nk tahu tak sebb ape smpai taiping ttibe nie..??
haha....
aku dtg taiping sbb nk hntar my beloved kkak nie..
dye dh nk blik asrama..
MRSM Taiping, Perak..

Pada pkul 11:50 aku ngn siblings ak yg laen berlari kluar hotel..
dhsyat tak ktorg..??? hehe
mjur smpat gtaw parents ktorg..
klau d ikutkan aty.. lgkah kluar hotel tu jer..
mlas nk bnyak bunyi gtaw sape2.. haha

ktorg brlari punye larh super extreme power...
laju sngat.. pecut gear brape pown tak tahu dh... haha...
ssak nafas bile dh smpai tu.. kwang3..
aku ajak diorg g kat Lake View...
sbb kat sne pndduk Taiping brkmpul untk count down..
mjurlarh still ade space2 yg ktorg bleh celah2.. kakakah..
so,, ktorg tnggu smbil lepak2 beli mknan n' some drinks..
( sbb nk bwak naek hotel .. lapr agy sbb mkan roti jer .. plan diet tak jadi.. haha )

Last2.. mse yg d tnggu2kan tibe lerh..
ktorg excited giler2 siot sbb first time smbut kat tmpat org..
huhu.. dgn prsaan yg eppy + excited ktorg ready2..
aku mcm biasa laa.. ready dngn Mr. Nikon aku tu...
huhu.. Mr. Nikon pown nk smbut gak new year..
haha.. :: power punye lens aku gune ::
so,,, we all ready keliling Lake View tuh..
for something special..  huhu

count down start on 3....2....1.....

‎-----♥-/▒▒/---/▒▒/--♥-/▒\---------♥-/▒▒▒▒\-----♥-/▒▒▒▒\---♥-\▒▒----/▒▒/
---♥-/▒▒▒▒▒▒▒/-♥-/▒▒▒\------♥-/▒▒---/▒▒/-♥-/▒▒---/▒▒/-♥-\▒▒-/▒▒/
--♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒-▒▒\----♥-/▒▒---/▒▒/-♥-/▒▒---/▒▒/----♥-\▒▒▒/
-♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒▒▒▒▒\--♥-/▒▒▒▒▒/---♥-/▒▒▒▒▒/--------♥-/▒▒/
♥-/▒▒/---/▒▒/-♥-/▒▒/----\▒▒\♥-/▒▒/---------♥-/▒▒/-------------♥-/▒▒/
... -♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫
----♥-/▒▒\----/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/♥-\▒▒\------------/▒▒/
---♥-/▒▒▒\--/▒▒/-♥-/▒▒/------♥-\▒▒\--/▒\----/▒▒/
--♥-/▒▒/\▒▒▒▒/-♥-/▒▒▒▒/-----♥-\▒▒\/▒▒\-/▒▒/
-♥-/▒▒/---\▒▒/-♥-/▒▒/-----------♥-\▒▒▒/-\▒▒▒/
♥-/▒▒/-----\▒/-♥-/▒▒▒▒/---------♥-\▒▒/---\▒▒/
-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫-♫
----♥-\▒▒\----/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/--♥-/▒\------------♥-/▒▒▒▒\
-----♥-\▒▒\--/▒▒/-♥-/▒▒/-----♥-/▒▒▒\--------♥-/▒▒----\▒▒
------♥-\▒▒\/▒▒/-♥-/▒▒▒▒/-♥-/▒▒--▒▒\-----♥-/▒▒---/▒▒/
--------♥-\▒▒▒/--♥-/▒▒/-----♥-/▒▒▒▒▒▒\---♥-/▒▒▒▒▒/
---------♥-/▒▒/--♥-/▒▒▒▒/-♥-/▒▒/-----\▒▒\♥-/▒▒/---\▒▒\ •..........



Trdngar laungan wrga Taiping yg brsmngat..
Slruh Lake View bercahaya...
Ktorg dpat saksikan saat2 yg genting..
saat2 yg hrus memulakan khidupan baru..
saat2 yg gmbira melihat percikan fireworks di udara..
n' saat2 di mana pipi aku mula d basahi air mata krna kawan2..

huh.. saat tu.. aku hold Mr. Nikon 
on video saat fireworks tu memercik ke ruang udara..huhu
time tu..dengan air mata aku yg mngalir laju..
smbil camera kat tngan kanan n' my hndphone kat tngan kiri.. 
still smpat on call dgn my secret admire..
n' time tu jgak kkak aku ckp aku giler.. haha
sbb aku nngis dlam keadaan yg ckup bukti bleh mngatakan aku giler..
hnya bulan, bintang n' fireworks tu saksi segala2nya..
mengatakan aku prlukan kwan2 aku saat hidup aku prlu d mulakan kmbali...

btw.. Happy New Year...!!!
hopefully korg smue eppy2 dgn khdupan baru..
Say Bye to 2011 yg pnuh kngnan manis dan pahit...
Say Hye to 2012 yg kini mncabar jiwa n' prsaan aku yg mudah cair tatkala kwan2 mula dfkiran..
huhu.. nice to share my life in 2011..
there's more thing for me to share in 2012..
Something new is coming.. gonna miss.. 2011..
syg korg.. bye...