Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi, speaking here Batrisyia Damia. Welcome to My Paris Town. My land is my words. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Own Link.
No Harsh words allowed here.
Any excuse kat sini.
Click 'Go' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


T*H*A*N*K*S**~~

Huhu.. Thanks a lot to Muhammad Ameer Faidhi a.k.a Kucheng
Sebab dh buat doodle nie untk aku.. huhu,,
Dye pown ad blog.. check out his blog.. --> over here <--
and don't forget to be his follower.. hik3 promote time.. wink2 ^_^


 -doodle amer buad untk aku-

hehe.. name glamor dye kat skolaa is KUCHENG.. meowww..!!
haha.. mmg rndu gegiler kat dye skrg nie.. dh larh dye unfriend aku drpd friends dye kat FB..
mmg ko terbaekkkk..!! aku bngge dpat tlong ko slame kite kwan smpai noktah terakhir friendhip kite 2 hri lepas.. huh :'(
*Haiishhh.. mmg kwan tak kenang budi btoll larh.. smue bnde aku tlong xreti nk ucap thanks, mntak maaf klau slah anggap or etc..!!!!!!! * 
 (perasaan mse tu bengang sbb dperslahkan tnpe sebab)
-ape yg aku rse mse kite smack down lam FB ari tuh n' try control diri aku untk tak taip ayat2 yg brgaris tu -
~~~ skima giler ayat akuh.. hek3 ~~~
lupe kan jer larh psal tu,, nasi dh jadi bubur AMEER,, yg aku nk ckp kat ko..

I'm really sorry klau aku buat slah dgn ko mse tu.. *btw, aku tak rse aku brslah pown* tpi klau toll tu slah aku.. sorry arh.. actually , aku x bkak pown FB A---- nie.. aku dpat thu sbb ad org bgthu aku.. aku xcaye larh sbb ko prnah ckp kat aku yg ko xprnh buat smue tu.. so, aku nk gurau jer dgn ttibe laju tngan aku taip ayat nie....:
--> *cube ko try bce blek mcej ko dgn -----, ad x ko !@#$#%$$%*
aku xsngke larh mmg btol ad si FIRDAUS yg aku x knal nie gune FB ko.. I'm just kidding on that time.. btoll2 xsgke..

hehe.. dhsyat kan cre aku mntak maaf.. tpi mmg seyez aku x bkak pown FB mamat tu (A----).. email..? pass..? mcm larh dye nk bgthu aku sngat. btw,, aku pown xnk thu.. hik3..  so.. aku mntak maaf.. klau ko nk soh aku mlutut dpan ko pown insya-Allah aku snggup asalkan aku xhlang kwan2 aku.. you're one of my friend list.. mmg xkan tercicir nme ko walaupun skali.. aku jnji.. so, now I'm really really sorry.. I didn't meant to hurt you n' make your hot tempered tetibe menaik.. sorry giler2 - sngat2..

KUCHENG..!!!
PEACE NO WARR..!!
 ^_^ SMILE..!!!!