Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi, speaking here Batrisyia Damia. Welcome to My Paris Town. My land is my words. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Own Link.
No Harsh words allowed here.
Any excuse kat sini.
Click 'Go' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Penawar Putus Cinta Cara Islam.. huhee..

assalamualaikum...^^
hentah kenape rjin pulak aku buat entry psal PUTUS CINTA nieee..hehe


tajuk diatas x berkenaan dengan aku... ni sekadar perkongsian untuk kita..mane la tahu kan kalau x esok xlusa kita dilanda hal yang memeritkan ni.. kalau x aku yang guna cara ni korang pun buat jugak ye.. ala macam la xpernah  putus cinta teriak teriak bagi semua orang tahu dan yang paling teruk sekali sampai nak bunuh diri bagai..hai la wanita/lelaki ish ish~

dengan ikhlas hatinya..aku x pernah tahu pun cara penawar putus cinta cara islam "0.o" oh jahilnya,,
nak tahu mana aku dapat cara islam ni.. aku pergi blog SINI .aku kan suka blogwalking..entah macam mane boleh sampai blog die dan banyak cerita cerita yang best boleh bace.. pasal islam pasal hidup.. korang juga perlu bace..ni pun xhabes lagi nak geledah entry die yang ade tu..dan kebanyakkannya adalah sumber2 yang boleh dipercayai berdasarkan hadith dan ayat al-quran sendiri..

dan dengan ikhlasnya aku nak bitau yang aku pun x kenal dengan empunya blog ni..aku xpernah komen pun cuma aku follow je..hehe kalau die bace entry ni nak btau" assalamualaikum..saye la stalker blog anda hehe"

ok berbalik pada tajuk kat atas korang nak tahu x cara islam yang kita boleh amalkan untuk penawar putus cinta
sila bace sini



korang amalkan la ye..benda yang baik kita kongsi bersama..dan untuk elakkanlah kita guna cara yang memurkai ALLAH contohnya


  • hantar santau untuk membalas dendam kerana ditinggalkan dek cinta.. masyaallah! jauhkan la kita dari godaan syaitan yang direjam.. amin~
sekian..
**cinta semasa kita rasai ,akhirnya cinta peritnya hati
**macam uztazah pulak aku nih.. hehe