Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi, speaking here Batrisyia Damia. Welcome to My Paris Town. My land is my words. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Own Link.
No Harsh words allowed here.
Any excuse kat sini.
Click 'Go' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


rindu!




erm.. almost 2 days dah tak dngar khabar sal dye.. rndu giler2 nak mati.. hntah pape teringat giler2 kat dye.. lgu yg kat atas tu aku dngar time rndu dye.. skrg nie lagu tu jgak yg bergema kat dlam blik aku nie.. aduiiihh.. rndu sngat dh nie.. mne nk campak..??!! tepi longkang pown tak rela aku letak.. erm.. nasib2.. ): apsal dye tak nak gtaw number phone dye kat aku..?? n' apsal aku tak gtaw aku punye..?? bkan tak nak gtaw.. tpi malu.. alsan yg always aku bgi kat dye time dye mntak nmber aku..

Sorry arh weiiii.. aku tak ingat nmber aku.. huhu.. phone pown aku tak thu campak kat mane.. :D

erm.. aku dah bleh ckp2 n' gurau2 bdoww dengan dye skrg nie..hehe.. aku tak der pape hbungan ngn dye.. aku just kwan baek ngn dye.. erm.. best gak arh sbb refresh mse kecik2 dlu.. ad gak larh ckit2 refresh time2 couple dlu.. huhu.. erm.. rindu ggiler kat dye skrg nie.. huh.. ):


WOIIIIIIII MANGKUK AYUN..!!! bile ko nk on9 nie.. rindu siot..!! aku nnges dh nie tak leh chat ngn ko.. ):

MANGKUK AYUN a.k.a MUHAMMAD ARIFF IRFAN BIN MUHAMMAD LUTFI.. keh3.. first time ngaku dye boyfrust aku.. hehe.. malu bnornye.. :p xpe larh skali skale... lme dh nk ngku2 gini.. huheee... so.. this post end here.. huhu... see yaa..!!


Muhammad Ariff Irfan SNAPSHOTS..!! huhu

Memory time LASBELA + before clash.. huhu


Gmbar nie snap gune cam aku.. huhu   


waaaa.. adeq2 dye cute.. mse nie..
dpat title -ABANG MITHALI- haha.. :p
machooo kann..?? hehe.. sbb tu aku sukee..!! 



Profile Pict FB dye... Duluuuuuu...
-skrg dye dh buang..- uhuh

Oke larh korg.. smpai sini jer.. huhu
REFRESH MEMORY lame.. huhu
SEE YAAA... ♥  syg korg..!!