Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi, speaking here Batrisyia Damia. Welcome to My Paris Town. My land is my words. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Own Link.
No Harsh words allowed here.
Any excuse kat sini.
Click 'Go' sekali sahaja.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Check This Out!

Hehe.. borink sngat xder pape nk buat ary nie.. so,,meile nk promote blog kwan2 meile yg cool nie.. huhu.. blog diorg mmg lbih mnarik drpd meile punye.. jgn segan2 nak follow.. hehe jasa anda akan dkenang klau bleh follow blog2 nie..

First:-
Owner:-
Farahim a.k.a Abby
Blog Notes:-
Dalam blog abby terdpat bnyak info2 yang menarik n' tutor2 yg bleh mmbantu korg smue dlam editing blog, photoscape n' so on... so,, tak salah klau korg nk jdi follower yg disegani oleh budak kecik yg manje nie.. huhu Abby...!

Second:-
Owner:-
Hanis a.k.a Nabilah
Blog Notes:-
Blog haniestory nie sngat cool.. Hanis bnyak kongsi mngalaman n' luahan perasaan dia di dlam diari online nie.. huhu.. info2 dalam nie juga dpat mmbantu korg sedikit sebanyak dlam editing blog.. blog dia pown dh mnarik,, ape kate korg tnye tips2 nye.. huhu.. be her follower.. it might be the best.. chaiyok..!

Third:-
Owner:-
Auni a.k.a Daq
Blog Notes:-
Blog nie ceria mcam owner dye..huhu.. blog nie ade macam2 crite mngenai dri dia n' exciting things.. untk pngtahuan korg smue.. Daq nie peminat fanatic Archie.. korg kenal tak..?? alarh.. contestant dlam satu rncangan realiti American Idol tu.. huhu.. kpd yg kenal tu korg bleh larh ckp kat daq nie.. msti dia snyum lebar smpai pipi pnyer larh..haha.. oke larh kpd yg tak tahu tu.. Archie tu short form kpd David Archuleta.. msti korg dh ingatkann.. good..! so,, be the follower in her good,nice n' cool blog..! korg walk2 larh dlam blog dia tu.. nk shuffle pown bleh.. haha.. tpi jgn lupe jd follower dye taw.. :D

Forth:-
Owner:-
Izzah a.k.a Ezz 
Blog Notes:-
Blog ezz nie dlam proses pembaharuan info n' smue bnde dalam tu dbaiki.. so,, korg bleh bgi pndpat dkat dia.. dia sngat2 prlukan prtolongan anda smue.. so, korg jgn lupe jalan2 kat blog dia.. komfem dia suke bile ade org yg tinjau2 blog kesayangan dia nie.. huhu.. jgn stakat jalan2 jer taw.. korg nk shuffle pown bleh.. haha.. dhsyat2..she will be the best ntuk berikan yg trbaek kpade follower2 dia.. so, follow laa.. huhu :D

Oke laa korg.. smpai cni jer promotion meile selesai.. hehe..
so,, don't forget follow blog2 di atas..
kayy bye... See yaa..!